SKRIVET: 2009-02-11, kl 09:03:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kl. 7 på morgonen.

Shulululuuu~~
 Har verkligen inget bättre för mig just nu, borde egentligen sova eftersom jag knappt sovit inatt. Och tack vare Jonas så gick jag upp alldeles för tidigt för människans eget bästa. Ärligt; vem går upp 05:30?! Kroppen är inte byggd för att utstå sådan tortyr. Smidig som jag är försökte jag smyga in i vårt hus nu vid 7 tiden. Gick det bra?
 Svar: Nej.
Hade vi inte haft en liten ful hund så hade det gått jätte bra. (Förlåt vovsingen, gillarej egentligen) Men eftersom hon inte kan kontrollera sig själv och sitt skällande, slutade det med att min smidiga insmitning(hehe..) inte blev så smidig.

AJA... nog om det!
Här är anldeningen till varför jag egentligen skriver.
Jag fick idag hela informationen om min Familj i Japan.. AWESOME.
Den består av: Mamma, Pappa, två bröder (varav en bor kvar hemma) och en Hund som heter Ringo.  Jag kommer bo i Izumi-ku (Yokohama) i ett sjukt stort hus, jag fick lite shock när jag såg bild på det! Men, min familj är verkar helt underbar, jag menar bara;
Familjens intressen:
Gå ut och promenera vid fint väder.
Resa (två gånger om året).
Titta på film.

Har haft lite mailkontakt med min mamma, och hon bad om ursäkt i sitt senaste brev att hennes engelska var så dålig. Blev galet förvånad! Tycker att hennes engelska är väldigt bra, speciellt för att vara Japan. Nu menar jag självklart inte att alla Japaner har dålig engelska.. men deras engelska brukar ju i genomsnitt liga på en lägre nivå än vad vi i Sverige är vana vid. Det gör mig lite nervös att hon kan så bra engelska faktiskt. Nu kommer jag säkert fuska med min Japanska, och ställa frågor på Engelska istället! Inte bra....
Men men, min Familj verkar strålande. Och jag känner att jag haft väldigt tur med allt! Nu hoppas jag bara att vår personkemi stämmer till 100% , det skulle göra mitt liv liiiiiiite bättre.

Peace!
RSS 2.0