SKRIVET: 2009-05-30, kl 06:56:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Will I survive?

Just nu sitter jag och kollar upp information om Fujisan.

Förmodligen ska denna vulkan klättras nu I sommar eller tidig höst hihi.

Skulle vara fett stolt om jag klarade det.


Mt. Fuji

Altitude: About 2300 meters
Ascent: 5-7 hours
Descent: 3-5 hoursAlltså tar det nog ca 7-8 timmar att klättra det för mig. Haha.

Vi kommer förmodligen börja klättringen vid 5 tiden på eftermiddagen, och äta middag vid första stoppet efter ungefär 2-3 timmar. ( innan kommer vi nog ha gjort något litet mellanmål stopp för att jag inte ska dö).

Sedan så klättrar vi väl ungefär en till 2 timmar till. Och när vi når 8 eller  9 ( 10 är toppen) så sover vi någon timme i husen som finns tillgängliga för detta.
Sedan klättrar vi de sista timmen och når toppen runt 3-4 på natten. Dett gör att vi endast behöver vänta någon timma till solen går upp!

Och Sedan om vi orkar går vi runt kratern vilket tar ca. En timme! Hihi

Låter AWESOME. Kommer dö, men det är värt det!


Detta kommer kosta mig ganska mycket, och jag funderar på att erbjuda att jag betalar för min egen klättring till min hostfamilj eftersom jag verkligen vill göra detta. Jag menar, de betalar redan en resa till Kyoto, Uzunomia, Hiroshima och säkert mer ställen. Klättringen kostar väl ca. 1000 kr.

. Men det jag handlar där och själva klättringen vill jag nog betala.
Men vi får se. Det är nästan två månader kvar! hehu

SKRIVET: 2009-05-26, kl 04:23:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Busigt Sarah.

Sitter lätt I skolan nu..

Har två timmars hål som jag ägnat till att plugga Kanji och lite ord. Jag är galet trött.
Om ca 10 minuter så ska jag ha två timmars lång lection JApanska, detskabli nice. Just nu vill jag verkligen äta pannkakor, vet inte varför haha! Ska nog gå ner till vårat 7/11 och köpa en äppeljuice! Hihi mums.

Här I bilbioteket får man inte dricka och äta, men jag är fett diskret och gör det iallfall.


Nu harjag läst alla Harry potter böcker två gånger sedan jag kom hit. Och läst om hela twilight serien.

Har även läst ut alla värda böckeri Skolbiblioteket, så vet interiktigtvad jag ska göra nu. Ska be bibliotikarien att köpa in Två delarna efter eragon. Vad heter de på engelska? Kommer inte ihåg haha.

Hoppas ni alla mår bra och så. Puss

SKRIVET: 2009-05-26, kl 04:23:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Busigt Sarah.

Sitter lätt I skolan nu..

Har två timmars hål som jag ägnat till att plugga Kanji och lite ord. Jag är galet trött.
Om ca 10 minuter så ska jag ha två timmars lång lection JApanska, detskabli nice. Just nu vill jag verkligen äta pannkakor, vet inte varför haha! Ska nog gå ner till vårat 7/11 och köpa en äppeljuice! Hihi mums.

Här I bilbioteket får man inte dricka och äta, men jag är fett diskret och gör det iallfall.


Nu harjag läst alla Harry potter böcker två gånger sedan jag kom hit. Och läst om hela twilight serien.

Har även läst ut alla värda böckeri Skolbiblioteket, så vet interiktigtvad jag ska göra nu. Ska be bibliotikarien att köpa in Två delarna efter eragon. Vad heter de på engelska? Kommer inte ihåg haha.

Hoppas ni alla mår bra och så. Puss

SKRIVET: 2009-05-25, kl 14:17:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pussen.

Två stora saker har hänt sen igår.


• 1.      Vi har köpt ett Wii. Och med det Wii fit.
Nya Regeln I huset är nu att träna med familjen (eller själv) en gång varje dag!
Hahha, jag ska bli nyttig MHM.. Funderar även starkt på att köpa en till kontroll och ett mariokart! Mysigt, roligt? JA!


• 2.      Jag och mina vänner har bestämt att vi ska ha sockerfri månad. Detta passer mig alldeles utmärkt eftersom jag tack vare allt socker nu gått upp 8 kg. Dessa kg ska nu dö. Underbart! Hihi

Fatta.. Jag ska klara mig utan socker ( endast frukt socker är okej) I en hel månad!...

Jag längtar redan till 1 Juli då vi är klara.

Just nu sitter jag och äter min sista smörgås med lönnsirap. Japp... Imorn börjar helvetet!
 

I need moral support guys <3

Ps. Jonas?

SKRIVET: 2009-05-23, kl 14:01:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Galet mycket har skett.

Nu ska jag försöka skriva något meningsfullt om vad jag faktiskt gjort här I japan. Mina sista inlägg har ju varit ganska meningslösa och korta. Men det är svårt att få tid och ork till att posta nya inlägg.
Detta är också varför jag inte har svarat på mail.


Men okej...

I Lördags, exakt en vecka sedan idag (alltså den 16) så var jag tvungen att stiga upp klockan 6.

Att gå upp så tidigt på en helgdag går emot hela min kropps principer, men en stor frukost och kaffe gjorde mig faktiskt på väldigt bra humör, och jag lyckades ta mig hemmifrån med 10 minuters extra marginal!
Jag kände mig väldigt sund och det kändes som om jag åstadkom något väldigt stort! Hahha..
Jaa, ni som känner mig vet ju hur grinig jag är på morgonen, och ni vet ju även att jag inte gillar faktumet att STIGA upp ur sängen. Jag kan lix ligga där I flera timmar även fast jag är vaken. Mys.

Okej, nu kommer vi till varför jag gick upp så tidigt!

Jag tror ni alla känner till älvsjömässan?

En jätte stor promotion för alla skolor I Stockholm/(Uppsala?) området. Vilket betyder ett hundratal skolor och flera tusen ungdommar samlas i en lokal f;r att få information om olika Gymnasier.

 Eftersom jag är en utbytesstudent ville min skola att jag skulle åka dit med skolan och stå och dela ut lappar och prata med folk. Och EFTERSOM jag är en utbytesstudent har jag inte riktigt befogenheten att säga nej. Så det var bara att nicka le och bita ihop.

När vi väl kom fram hade vi ingen aning om vad vi skulle göra. Allt vi lyckats förså var att vi skulle dela ut reklampapper om våran skola. Jag och Skye (Den australiensiska utbytes student I min skola) mötte upp tre stycken andra studenter och tillsammans traskade vi ( I mitt fall glatt, I skyes fall väldigt sömningt ) till stället vi skulle.

Så.. Tänk er älvsjömässan. Och så gångrar ni den med 3 och gångrar alla människor med 5. Detta var vad vi utstod I 7 timmar.... Jag säger det igen 7 TIMMAR!

Med en times lunchrast. Hahhahahahaa.. Vi dog. Serri..


Jag var en naturbegåvning faktiskt, tro det eller ej. På att dela ut lappar alltså!

 Jag lyckades le och se glad ut, och lyckades på något magiskt sätt proppa in lappar I ungefär 90% av allas händer. Skye däremot var för blyg och gav endast de som kom fram och bad om dem.

Det tog oss 2 timmar att bli av med 5 000 ( eller 15 000? Japanskan f;rvirrar mig) lappar. Och då hade inte de flesta människor kommit än! Detta resulterade till att lärare fick springa till kopieringsmaskinen var 10nde minut och kopiera upp 1000 till.

Många träd fälldes för vår reklam är allt jag säger.. Tack.

Till Lunch åt vi Gyudon.
 Detta är en väldigt enkel maträtt, och sådant som man faktiskt kan hitta I Sverige. Det var ris och på toppen var det lövtunn biff. Och sedan lite lök. så galet gott!! Tydligen finns det massa olika sorter men jaja.. hahe.
Detta kostade endast 100 yen. Det :r ca. 8.50 kr.(endast det g;r mig ju gråtf:rdig av lycka) och min lärare betalade.
Jag ville ha en till, men vågade inte fråga om jag kunde äta en till.. typ flodhästen sarah.
HAHA nej, men vi skulle ju jobba.

Jag och skye köpte även en Coca cola burk. (33 cl) som vi delade på. Har inte druckit cola på typ en månad så det var ganska ovant asså!

Efter lunchen var jag nästan ännu bättre på ett dela ut papper. Men luften inne I lokalen var så himla äcklig, eftersom det var så sjukt galet otroligt mycket människor.


Min Homeroom teacher är så sjukt rolig.
 När man först stöter på honom, verkar han väldigt bitter och inte speciellt vänlig. Jag var rädd för honom de första veckorna och kan fortfarande bli det ibland. Men han är verkligen en teddy björn! så sjukt rolig.
Han har börjat GE mig engelska böcker så att jag ska " have a better time here I Japan". Eftersom jag inte förstår japanskan och eftersom han vet att jag älskar att  läsa ( har läst ut vårat bibliotek I skolan redan) så ger han mig böckerna. Sött? JA!

Han är äc också rolig och skämtar, fast han skämtar sarkastiskt typ, blir lika förvånad varje gång. ( Japaner brukar nämligen sakna förmågan att andvända och förstå sarcasm och ironi). Som i Onsdags (?) så kom jag 5 minuter sent till min lektion.

Homeroom teacher - " If you do this again, you will lose a friend"

Jag -  " What? Who?"

Hmr T - " Me! "

Och jag blev typ asrädd och svarade med ett " Oh!" och så började han skratta jätte mycket och sa att han skämtade. HAHA jag måste verkligen sätt rädd ut.

Men iallafall, denna lärare sa åt mig att jag var tvungen att skrika ut Yokohama X X... Som är min skola! Hahha så jag stod där och ville verkligen inte göra det, och han började säga att jag var en fegis, och typ råå mobbade mig. Tillslut enades vi om att jag var feg när det gälle japanska, men annars inte! Hahah.

You've got to love him!

Men när jag väl b;rjade skrika ut det där kom han på en ny ide. Vi skulle sjunga ut skolans namn trestämmigt. HAHA
You've got to love him!

När vi hade ca. 2 -3 timmar kvar började vi tröttna. Mina ben dödade mig och mina fötter likaså. Ville bara sova.
I slutet på dagen så tog vi ett foto med alla och vårat "skolbås". Och även fast det var mycket jobb så var dagen väldigt rolig!

Söndagen skulle spenderats på en Kulturfestival sak I en annan skola. Men det blev inte av.

En av mina vänner råkade säga en timma fel på tiden vi skulle mötas upp. Så jag väntade I 45 minuter förgäves I Yokohama. Ni skulle sätt henne dagen efter, hon nästan grät och typ skrev gomenasaaai när jag gick in I skolan! Hahha så söt.

Hon hade även köpt choklad ifrån ikea till mig som en " förlåt present" GULLE! <3

Söndagen spenderades istället till att sova. Vilket verkligen behövdes! så det var nog lika bra. Haha.


Just nu så har jag précis ätit middag. = Fisk.

Haha, nej jag får det att låta så mycket värre än det är vi åt faktiskt.

Fisk, ris, löksallad, sashimi, potatis, broccoli med lövtunna köttbitar. Så jag klarar mig faktiskt väldigt bra!

Dock åt de världens roligaste/äckligaste sak! HAHA. Sjöborre? Jag tror att det heter så på svenska. Det är typ de där som spolas upp på stranden och så torkar dem och lämmnar ifrån sig ett hårt mörkt skal som är taggit?

Förstår ni vad jag menar?

Allt jag säger är att deras kött iaf ser ut som bajs. En ljusbrun verision av bajs. Trodde först att det var fisktarmar eller fiskbajs. Och de förklarade att det var sjukt dyrt och gott osv osv. ( äts som sashimi typ). Jag smakade en bit som var mindre än min lillfingernagel. Bara för att jag vid ett senare tillfälle kan säga att jag testat, eller att jag inte tycker om de ( ifall de försöker tvinga I mig bajset).


Min pappa är rolig. Han har nu kommit på den ultimata ideen att få upp mig på morogonen. Han kommer komma In I mitt rumm och måla mustache I mitt ansikte med en kalligrafi penna.

Humor. Jaa!

 

Igår skulle jag egentligen ringt runt eller besökt mobilställen. Men jag kom hem, pratade lite I telefonen, åt en macka och sedan gick jag och lade mig.

Kommer vagt ihåg at tmamma kom hem och att hon roppade något om att vi skulle gå och handla mobil, men jag svarade bara Hai och somnade om. Vaknade inte förrens idag. Sov alltså 16 timmar inatt! Det behövdes.

Jag gick upp vid 8 tiden, vi åt frukost tillsammans ( rostat bröd med Mapele syrup är något jag starkt rekomenderar! ) och åt även en lite yoghurt med frukt musli och ett halvt äpple. Mysigt.

Sen började min träning som ajg lovat mig själv.

Sa till min familj att jag nu ska börja gå en times promenade varje dag på helgen ( alltså två promenader a la en timme, för er som IGade I matte). Detta hade jag tänkt skulle bestå av mig, min musik och min kamera. I den sjukt vackra parken vid vårt hus. Men mina föreldrar hade andra planer. Dessa planer innehöll, mig dem och gå I deras snabba tempo.

Det var mysigt iallafall, men jag hoppas att jag blir ensam de andra gångerna, skönt att bara få göra något ensam och bara få tänka och så lix.

Men när jag kom hem ställde jag mig I en kall dusch, vilket nog var det bästa jag gjort hela veckan eftersom värmen idag försökte döda mig. Jag lovar, det är en konspiration!


HAHA, aja. Vi ska köpa ett Nintendo Wii. är galet glad och mamma sa att det var okej om jag köpte till Mario kart eller liknadne! så TV spel HERE I COME! Kommer bli asbra.


Nästa helg ska jag försöka övertala Erika och Sobia och kanske eventuellt de andra tjejerna om att vi jätte gärna VILL åka till Ikea. Detta betyder egentligen I grund och botten att JAG vill till ikea. Men egentligen går vilken import affär bra. Vill få tag på normal choklad, kanske lite nötter russin och saft! Haha. Kommer säker komma hem med så mycket mer. Men men..PUSS på er alla och Kommentera gärna. Speciellt er som ajg inte hört något från!!! Ni behöver ju inte kommentera något om inlägget om ni int vill men säg gärna hur ni mår och om något intressant hänt sedan jag åkte hihi!


Ps. Ett förlåt till er alla jag inte svarat på mail.

 Jag suger japp, Speciellt förlåt till Hanna och Danne!

SKRIVET: 2009-05-20, kl 11:32:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Say anything, anything.

Jag äter morot. Så himla gott! Dör lite.


Här skrattar mamma varje gång jag äter det för det är tydligen inget man vanligtvis gör! men äsch, jag är en dum ovetande svensk HAHA.

Har lätt skrivit två låtar. ( inte helt färdig men nästan ) behöver alltså bara sätta ihop ett band eftersom den senaste är riktigt bra och på engelska. Behöver lite gitarrer och behöver VERKLIGEN en bas! Hahha

Mina fingrar dör, eftersom jag inte spelat på väldigt länge, och naglarna rök. Hade glaet långa och jätte fina naglar. Inte längre! Fniss.


Idag hade vi ett musikprov. Alltså, man går in och sjunger låten som vi övat på de senaste gångerna inför läraren och en elev. Tydligen var jag duktigast av alla, och läraren bad mig sjunga solo inför hela klassen, jag tackade bestämt nej! Hahhaha. 
Ar galet glad över att jag faktiskt kan få till en klar Klassisk klang " typ lite sådär opera aktigt". Eftersom det var det vi stärvade efter I denna låt! Hahha Men ni skulle hört min Japanska! Hahah, hittade på fett mkt ord eftersom jag inte kom ihåg dem HAHA. Awesome

Vi tittade även på Ariel, galet länge sedan jag såg den filmen sist. Jag älskar Disney, och jag grät. folk kallade mig söt.


Har lätt hippie kläder idag.. hahha nej, men jag ser fett fresch ut! Tillochmed lärare stannade upp och sa att jag var fin och söt idag. Nice.

Här I Japan tänker jag typ mer på matchning, eller så är det väl typ bara för att jag endast tog med mina favorit klädesplagg. Och då blir man snyggare.. eller nått! Hahhaha


Idag ska vi äta pizza och pasta. Det är nice jag gillar min mammas tankevågor. Och imorgon blir det chokobröd till frukost! Hahhaa, men min träning börjar dock denna vecka så då kan jag äta det utan må dåligt! Hihi.


Btw så har jag låten Jasey Rae på huvudet, och kan inte få ut låten. Gillaren skarpt!


Russin och Nötter är dyra I japan.

Puss på er alla! hihi

SKRIVET: 2009-05-20, kl 09:52:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Say You'll mean it.

Nu är det såhär.

Haha, det lät serisöt. aja,

Idag slutar jag ganska så tidigt så ska försöka fixa ite bilder och posta så ni ser lite saker I min vardag. Hihi, vänta så ska jag hämta min kamera!


såå..
   Min yoghurt och Musli <3 hihi älskar dessa! 

Kelloggs blandsak + Blåbärssylt + godaste brödet jag någonsin ätit =


hihhiih gott MHM!


 

SKRIVET: 2009-05-18, kl 13:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag hatar människa 4. Men människa 4 hatar inte mig...

I japanska skolor väljer man klubbar efter skoltid. Detta är en av de bästa sätt att lärar känna nya människor, och samtidigt göra saker man gillar och känner för.

Klubbarna jag valt/ tänker gå med I är:


Kendo.
Som bara är en gång I veckan, eftersom tredje ringarna har exams I slutet av året, och det är bara tredjeringare I kendoklubben.


Jag vill även gå med I
Badmintonklubben som är 4 gånger I veckan, vilket jag vill delta endast 2 gånger av. Ska kolla upp det.


Och sedan vill jag gå med I
 Bandklubben.
 Men för att detta ska gå måste jag hitta lite bandmedlemmar. OCh jag vill inte ta första bästa retardet som sägr att han kan spela gitarr och när han får chanson att bevisa det kanppt kan ta ett C. Nej.. ska jag vara delaktig I ett band ska det minsann vara musikaliska människor. Eller iallafall människor som övar mycket nog att de kan fejjka liiite musikalitet!


Så band blir väl av efter sommaren skulle jag tro! Kan knappt vänta. Hihi

Nu till varför detta inlägg skrivs...

Jag var intresserad av Koto.

 Koto är en slags harpa, och den har ett väldigt japanskt "sound". ( kolla gärna in det på youtube ). Jag hade nästan bestämt migg 100% att jag faktiskt skulle gå med I denna klubb, även fast det var tre dagar I veckan. ( alltså mycket jobb ).

Men klubben består av 4 människor.

Människa 1 = trevlig men tyst tjej, den enda av dem 4 som egentlgien kan och är duktig

Människa 2 = Nörd personifierad. Och inte en bra nörd (för jag gillar I regel nördar). Men hon är tråkig tyst och vägrar prata.

Människa 3 = ingen uppfattning alls. Bara konstig och tyst.

Människa 4 = GALET L*SKIG.


Människa 4 är anledningen till varför detta blogginlägg skrivs.

Männsika 4 är en av de mest irriterande, påfrestande, äckliga, enerverande, människor jag någonsin stött på.

Altt började för ca 3 veckor sedan.

Det kom massor av Kanadensiska studenter till vår skola. Vi höll en liten "välkomstfest" med några ifrån skolan. Hakade på mina vänner och bjöd in mig själv typ. På denna fest så spelade flickorna Koto. Jag tyckte att det lät sjukt coolt, och ville gärna pröva på. En av tjejerna blir helt överlycklig när jag frågar om jag får prova, och typ börjar dra I min arm och jag vet inte vad. Detta mina kära läsare är Människa 4.

Jag lovade att jag skulle komma förbi klubben någon gång och hon var helt lyrisk.


Varje dag efter detta letade hon upp mig och frågade om jag ville komma förbi. Men jag orkade verkligen inte veckan efter. Och sedan var det golden week.

Efter golden week gjorde jag största misstaget jag någonsin gjort. Jag var trevlig mot människa 4 och gick med henne ner till stationen.

Människa 4 har inga vänner och är jobbig och jag tyckte synd om henne. Vi skulle ändå åt samma håll så jag sa åt henne att jag kunde gå med henne. Dessa 10 minuter var inte så jobbiga som jag trott de borde vara, men när vi kom fram till stationen gjorde jag ett ännu större misstag. Jag gav henne min mailadress.


DUM SARAH. DUM DUM DUM.

När jag kom hem väntade ett mail.

I mailet stod frågan, när kommer du till skolan varje dag?

Jag förstod genast att detta var ännu ett sätt att stalka mig och därför valde jag att ignorera henne.

Men det slutade inte där.

Hon haffade mig när jag var på väg till lektioner. Uppehöll mig så att jag kom försent. Blev tillochmed utskälld av en av lärarna, eftersom hon vägrade släppa iväg mig!

Förstår ni hur jobbig hon är?!

Hon kom till och med fram till mig ohcmina vänner när vi åt och sa åt mig att fälja med bort och prata med henne.

Problemet med mig är ju att jag är så jävla snäll. Vill aldrig vara otrevlig och aldrig säga nej, så jag följde med henne.

Stod I 10 minuter och lyssnade på hennes tjat om kotoklubben och om hurt vå och flickorna I klubben nu slutat och att hon numera var "Ledaren". Detta gjorde mig ju bara mer beslutsam att jag INTE ville börja. Hon förklarade även att jag kunde komma förbi måndag tisdag eller fredag, och jag förklarade att jag inte alls kunde den veckan men lovade att komma förbi och titta på nästa vecka (dvs denna vecka).


Nu kanske ni tycker att jag är en bitch som typ " leeds her on" och får henne att tro att jag faktiskt vill börja I klubben. Men så är INTE fallet.

Jag har varje gång när hon tjatat/frågat sagt att jag inte alls är säker att jag vill börja, men att det skulle vara kul att komma och TITTA på. Endast titta. Men att jag inte tror att det är något för mig och för svårt.

Människa 4 har även beslutat sig helt för att jag ska vra med och spela på en skolfestival om några månader, och försöker få mig att gå med på detta. I hennes värld har jag redan det. *ven fast jag gång på gång säger att nej, det är inget för mig. Ellr nej jag är inte duktig nog. Eller nej tack, jag tror faktiskt inte att jag vill spela på någon festival. Men I hennes öron måste det låta som om jag skriker JAaa.


Idag orkade jag inte med tjatet längre och gick med på att kolla på Koto. Tydligen hade de haft träning på lunchen vilket hon bifogat till en av mina vänner, som tröttsamt sagt dt till mig. Men jag gick till kotorummet EFTER skoltid.

Jag fick noter och en hel lection I hur man spelar. Som sagt... hon är helt övertygad pm att jag älskar koto och henne och allt. HAtar människa 4.

SKRIVET: 2009-05-18, kl 11:55:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ive seen it all. Jealous?

Nu ska jag berätta en landshemlighet för er alla!

I Japan äger folk ENDAST små hundar!Det är helt galet.
HAHA, Stället jag bor på är hundstället nummer 1, jag skojjar inte. Nära till en stor park, och mysiga, relativt stora hus är ju perfekt för hundar. Men saken är att det typ inte är hundar. Katter i Sverige :r typ st;rre! hahha

Det är små Yorkshire terrier, och tusen andra sorters terrier.


Det är chiuauor I galet många former och blandningar.


Små Chiba- ken hundar, som anses som stora här, och likaså shetlandsheep dogs De anses som stora hundar.

Under denna månad jag varit här har jag endast sett ca. 6-7 golden retrievers
 ( vilket säkert var en och samma hund) och en borderCollie.

HAHHAHAA jag är fast I landet med mini hundar!

Puss.
Btw.. Mina senaste posts har varit lite emo. Detta

är inte för att jag har värsta hemlängtan eller så. Utan mest bara för att jag kommer hem så sent och är så trött att det enda jag känner för är att klaga. Och äta friterad god mat. hehe

SKRIVET: 2009-05-16, kl 11:11:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

I've seen the future, so I already know.


Det är normaliteten och de små sakerna man saknar när man inte längre har dem.

Jag saknar att komma hem en söndageftermiddag.
Då lördagen tillägnats filmer med vänner och natten likaså. Att komma hem lägga sig I soffan
och se oprah, Americas next top model och How I met your mother.
Att sedan gå ut I trädgården där pappa griller, och Ablah hängivet ligger vid hans fötter. Väntandes på mat
( som pappa kommer ge henne). Hjälper mamma med Aioli och dukar bordet.Sommar.


Det är sådanna saker man saknar.

Saker som att helt plötsligt bestämma sig för att åka in til lstan med sina vänner bara sådär,
eller att sitta på burger king I 5 timmar och bara prata och skratta!

SKRIVET: 2009-05-15, kl 14:11:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Puss.

T h e   l i g h t s   o u t ,
I   s t i l l   h e a r   t h e   r a i n ,
T h e s e   i m a g e s   t h a t   f i l l   my   h e a d.Hihi,
 Nu ska jag titta på alla Melodifestivalbidragen, och äta Doritos.
Hittade sådanna här, och det är gott. Jupp!

 Hoppas att ni alla Makes me proud, och tittar på Finalen imorgon!
 Det kan inte jag göra, så detta får duga!
Hihi


PUSSAR och kärlek från fisklandet ( aka. Japan )

SKRIVET: 2009-05-15, kl 13:54:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt LIV.

Utan musik 24/7 har jag insett en sak.

Musik är verkligen det jag brinner för, och det är det som gör mig lycklig. Skulle kunna byta bort mycket av mig själv. Men skulle aldrig byta bort min musikalitet mot något.


Jag har även inset att jag VILL bli känd. Jag VILL vara medlem I ett band. Jag VILL verkligen ha en karriär I musik. Och när jag kommer hem igen ska jag försöka jobba så hårt jag kan för att uppnå detta.


Kommer säkert trampa folk på tårna och kommer säkert bli en galet grinig vocalist ibland. Men för en gångs skulle ska jag försöka kämpa för något. För något jag verkligen vill uppnå.

SKRIVET: 2009-05-11, kl 13:15:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

DYRT DYRT DYRT

Nu är det såhär.

Jag vet och tror att några av er har tänkt att skicka mig födelsedagspresent(er).

Jag tycker dock att en bättre ide är att vänta tills jag kommer hem, och ge mig min 18års present när jag fyller 19 istället!

Kommer lätt ha ett bullkalas då och alla eventuella 18 ( eller 19 ) årspresenter kommer då vara välkommna.


Att skicka saker hit ifrån sverige är DYRT kära vänner <3

SKRIVET: 2009-05-07, kl 11:49:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite saker I vardagen! • Jag har galet mycket sockerbrist. Lever just nu utan cola och Choklad. Dör lite.
  I sverige var jag inte alls lika galen när det gällde choklad cola och mat. Men här finns det inte sp mycket annat att känna. Så det enda jag känner är typ hunger!

 • Mitt kort fungerar inte så har inga pengar. Men detta ska pappa fixa= Lycklig Sarah!

 • Har ingen mobil än, vilket gör att jag inte kan kommunicera med mina vänner! Tex igår gickde på Karaoke men det kunde inte få tag på mig så jag satt hemma.

 • Har precis ätit ett Chokladbröd. Gott, det behövdes.

 • Hade även en liten konfrotation med okasaan för att jag satt på Pasta vatten när hon kom hem. Hon brukar komma hem senast halv 6, så klockan 6 satte jag på pasta vatten. Helt överlycklig var jag eftersom jag trodde jag skulle få äta pasta. Men ack. Hon kom hem och blev lite arg.. hehhehe..

 • Efter det dock så pratade vi igenom mina matvanor, och vi har précis diskuterat min obento ( lunchlåda ). Varav jag förklarade att jag inte är van vid det eftersom vi har cafeteria. Och sen förklarade jag att det enda man åt I matlåda när man var ute på skolutclykter när man var liten var pannkakor. Sedan var det kyckling/pasta salad eller köttbullsasallad. OCh på seanre tid köpte man bara en yogi yalla, och en macka I närmaste kiosk!

 • Hon skrattade bara! Hihi, men jag har förklarat vad jag kan och inte kan äta! Braa..

 • I skolan lyckades jag samla ihop 120 yen och kunde köpa en snickers! Räddade min dag!

 • Regnperidoden håller på att göra intrång just nu! Jätte kul att se alla med deras paraplyer. Här är det verkligen fett seriöst när det kommer till paraplyer. Och alla har sina egna olikfärgade paraplyer!
  Rosa med prickar, gröna ränder, röda med vita bubblor osv osv. Min familj häpnade när jag sa att jag bara ville ha ett enkelt fickparaply. Tydligen är det inte riktigt acceptabelt här... men äsch! Jag är svenck och vet itne sådant! Hih

 • Min familj kan inte heller förstå att det inte krävs ett paraply för att gå ut och sätta sig I bilen.
  Att gå ca 10 meter I dugg/normalt regn är dödligt här I japan nämligen! Bara så alla vet.

 • Jag har världens gulligaste tjej I min skola. Alltid när vi är flera stycken så tittar hon alltid om jag ser ensam ut. Och om jag står ensam eller så kommer hon alltid diskret och ställer sig brevid mig. Hon är lätt den som gör att jag inte ser ut som en tönt! Hahha

 • En av de andra tjejerna är fullkomligt galen! ASROLIG. Idag tex började hon visa gårdagens karaoke moves I "ätrummet". En dansande japan I soffan alltså. Känndes lit emer som sverige och madde fasoner. Skönt..

 • Just nu är jag galet suger på Biff pommfritt och Aioli och detta har varit min cravings de senaste två veckorna. även kladdkaka, cocosrutor och marabou choklad ligger högt på min lista 

 •  Min Calligrafi har blivit mycket b:ttre! Nu ser det ut som en 10 @ring och inte en 2 @ring... Framsteg! hih
 • Puss på er alla!

  Och se till att tvätta händerna varje gång ni kommer hem, och innan ni äter. Köp gärna handsprit om ni ska äta ute! Hihi

Svininfluensan är Serious business!

SKRIVET: 2009-05-05, kl 14:09:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag.

Idag var vi på bio och såg Slumdog Millionaire.

 Filmen var väldigt bra, men inte riktigt min sorts film. Speciellt inte att se på bio. Men jag rekomenderar dock att se den. Men vänta till den kommer ut istället för att betala massor av pengar för att se den på bio! Haha//

Saknade lätt popcorn. Jag gillar inte att vara fattig. Hemma är jag ju också fattig men där kan jag ju ta med mig popcorn hemmifrån. det kan jag ju inte här.


Middagen idag var galet god. (r;sti och kyckling)
Det behövdes verkligen. Skakade och trodde jag skulle spy...
 tror att jag har sockerbrist. Eftersom jag inte har några pengar kan jag ju varken köpa choklad eller cola. HAHA. Inte okej..


I helgen ska vi på AFS orientation, det ska bli underbart! på lördagen ska jag ta med mig pannkakor som lunch, och om jag yckad göra bullar imorn ska jag ha med mig dem med! Hihi..

RSS 2.0